tiistai 17. toukokuuta 2011


Elämä kusee linssiin mut se ei haittaa mua, tästä ei voi olla enään suuntakun ylös päin tai hautaan. Mun tekin aina vaan mieli antaa anoreksian viedä mukanaan, mut mä ajattelen isää, äitiä, ystäviä ja niiden tuskaa. Mä olen kerran katsonut vierestä kun he kärsivät. Enään uudestaan en sitä haluais tehdä, mutta mä en pysty elämään ns. normaalia elämää. Kalorilaskuri tikittää päässä yötä päivää, aterioiden ajat ja suunnittelu, liikunnan määrä, ne vaan pyörii mun päässä enkä saa sitä loppumaan.

Blogin ulkoasu on aika keskeneräinen, yritin tehdä siitä vähän valoisamman kun oli niin synkkä, mutta kuvas mun elämää paljon enemmän.

Mä oon niin väsynyt oikeesti etten jaksa enään ees päivittää tätä, oon melkeen ajatellut sitä psykiatristaosastoa vapaaehtosesti, mietin niin usein itteni tappamista nykyään. Pienikin vastoinkäyminen niin jo mä oon valmis luovuttamaan. Musta vaan alkaa tuntua että koko mun elämä on vastoinkäyminen, mä haluisin muuttaa kauas täältä, jonnekki mistä en tuntis ketään, jossa kukaan ei tietäis musta mitään ja voisin alottaa ihan alusta. Se vaan taitaa olla aika mahdotonta.

9 kommenttia:

 1. moikka!:) tein blogin jossa kerron ongelmistani, haluatko tulla kurkkaamaan?:)

  osoite on http://jj-93.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Sä olet aivan upea nainen! Älä ikinä luovuta, vaikka siltä tuntuu, sillä oikeasti, elämässä on merkitys kun sen löytää! Olet mahtava, muista se :)!

  http://riijas.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin blogisi äskettäin ja luin lähes jokaisen postauksen. (: Voimia sulle, ja jos kiinnostaa niin käy vilkaisemassa minunkin blogiani (:

  VastaaPoista
 4. Heips,

  löysin blogisi jonkin aikaa sitten ja olen lueskellut sitä (: Annan yhen ohjeen ,ÄLÄ ainakaan LOPETA KIRJOITTAMISTA tänne. On hyvä kertoa,kirjottaa jne tunteistaan ja tuntemuksistaan muuten patoaa ne sisälleen ja tulee vaan huonompi olo (puhun kokemuksesta)

  PS,olet mahtava ja kaunis nainen (: Älä luovuta.

  Saa käy kurkkaa munkin blogia,mutta en pakota(:

  VastaaPoista
 5. Moii, sulla on mielenkiintonen blogi. Liityin siis lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 6. Muistutat aivan mun parasta ystävää, jolla on anorexia. Säälin sua todella. Löysin juuri blogisi ja aion seurata sitä. Haluan tietää kuinka voit. Älä anna anorexian voittaa. Sä olet merkityksellisempi kuin numero puntarissa!

  VastaaPoista
 7. miten voit? <3 kaikki kunnossa !??

  VastaaPoista
 8. oot niin laiha... :/ jakselemisia <3 liityn lukijaksi!

  VastaaPoista