sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Ei, ei näin!


Mä vihaan iltoja, miks mä ratkean aina illal syömään vaik päivä menis hyvin. Mun ei edes ollut nälkä, mut kun tulin kotiin ja kävin keittiössä juomassa, iski hirveä himo syödä. Missä mun itsekuri on?! Mä en voi jatkaa näin, mun on pakko opetella pois tästä ilta syöpöttelystä. Onneks kalorit ei kuitenkaan o noussu yli 800 viikonlopun aikana, vaikka pelkäsinkin, että nousisi. Ehkä toisaalta ihan hyvä että söin, niin ei mene ainakaan kroppa säästärille. Mut tää syyllisyys on hirveää. Mun tekis mieli vaan lähteä juoksemaan, juosta niin pitkään ettei mun jalat enään kanna. Huomenna on taas uus päivä, porukat on onneks aamulla töissä niin ei tarvitse ainakaan syödä sillon, illaksi kun lähtee ulos niin voin sanoa että söin jo. Mutta mitä jos ratkean taas huomen illalla?! Mun on pakko olla huomen illalla syömättä. Ahdistaa. Mun on pakko liikkua jotenkin, mutta en mä saa millään poltettua noita kaloreita enään, kun en uloskaan voi lähteä. Ja yks mitä mä vihaan tässä talossa, on se että meillä on aina jotain herkkuja ja ne on tarjolla niin että melkeen väkisinkin tulee napattua muutama karkki tai keksi. Taas mä lupaan itselleni, että huomenna paastoan ja mitä luultavimmin illalla taas totean ettei onnistunut. Mä olen läskipaska, mun on pakko laihtua entisiin mittoihin. Mä inhoan itseäni, joka ikistä kohtaa mussa! Mutta nyt tekemään vatsoi.

3 kommenttia:

  1. Yritä vaikka yksi päivä syödä tasasemmin pieniä annoksia... silloin ei yleensä tule niin repsahdettua iltaisin. Itsellä ainakin auttaa. Tsemppiä (:

    VastaaPoista
  2. Kauheeta luettavaa, ittelläni on kans painoongelmii mm. hieman ylipainoo, meinasin saada anoreksian kun lopetin syömisen..asia näyttää ihan erillaiselta toiselta kannalta..mulla on kans kauheet ulkonäköpaineet mikä näkyy myös mun blogis, mut kaikkee hyvää sulle, ja ei kande aatella painoo kauheesti..=)

    VastaaPoista
  3. Heippa! Rakastuin sun blogiin ja ihailen kuinka onnistut aina nousemaan, vaikka hieman takapakkia tulisikin. Haluaisin jutella sun kanssa ihan kahden kesken, esim. s-postilla? Onnistuisko? On niin paljon asioita joista tahtoisin kanssasi keskustella.

    VastaaPoista