maanantai 7. helmikuuta 2011Pahoittelen etten oo taas päivittäny vähään aikaa.. Mä en muista koska mun elämä olis mennyt näin vituilleen.. Ensin eroon poikaystävästäni, pari päivää myöhemmin kuulen että mun lapsuudenystävä on tapettu.. Hajoon, syön->oksennan->syön->oksennan, mitä täällä tapahtuu eihän mun pitänyt enään ikinä oksentaa.. Hajoon lisää syön ja oksennan, mutta oon niin väsynyt henkisesti että se muuttuu fyysiseksi, enkä pysty nousemaan sängystä. Ei toivoakaan että saisin itseni kouluun, saatika liikkumaan. Ahdistaa, musta tulee lihava mutten voi sille mitään, toivon vaan että voisin kuolla en halua elää tällaisena.

Alan tajuta asioita mutta kierre ei lopu, syön ja oksennan, olen niin heikko etten pysty hallitsemaan syömistäni, en halua puhua kenellekkään. Taas oksennan, kaksi viikkoa ja olen oksentanut kaiken mitä syön, kurkku alkaa huutamaan hoosiannaa miks mä tein sen taas? Luulin jo päässeeni oksentamisesta eroon, mutta ei sielä se piru vieläkin on.

Vaa`alle en uskalla mennä, toisaalta tämä tuli "hyvään saumaan", sillä mulla on terveystarkastus koululla ja pari lisäkiloa on hyvä punnituksessa ettei lääkäri tajuais mun olevan samassa jamassa kuin ennen. Jos mut nyt pistettäis osastolle hajoisin totaalisesti.

Mä oon vaan niin väsynyt, enään ei maistu edes ruoka, kaks helvetillistä viikkoa mä olen vaan mättänyt ja oksentanut, kuvotan itseäni. Alan tajuta tapahtunutta, mulla on yksi enkeli lisää taivaassa odottamassa. Mutta miksi jo nyt? Ei 17-vuotias kuulu taivaaseen. Mulla on yksi syy enemmän laihduttaa, että Laura voi nähdä mut kauniina täällä maan päällä, että musta tulisi yhtä kaunis kuin mitä hän oli.

Ainiin ja mä olen alkanut taas käyttämään alkoholia runsaalla kädellä hukuttaakseni ongelmani, välillä toivon että voisin kuolla. Mulla ei ole täällä enään kohta mitään minkä takia elää. Mua on loukattu niin pahasti, että mua ei jaksa kiinnostaa enään mikään. Kaiken tämän lisäks "parasystäväni", yrittää vietellä mun entistä jätkää. Hei haloo, meillä oli sopimus että toistemme eksiin ei kosketa. Olis pitänyt arvata että oot samanlainen kaks naamanen paska.

5 kommenttia:

 1. Sulle on käynyt tosi rankkoja juttuja!:( Toivottavasti kaikki viel helpottuis.

  Voimia todella paljon,niitä tarttet! <3

  VastaaPoista
 2. Miten kaikki paska sattuu aina samaan aikaan.

  VastaaPoista
 3. Jakselemisia sulle :( kylläsä vielä joku päivä oot jonkun arvostuksessa joka ei ole kaksnaananen kusipää, ja löydät vielä oikeen parhaankaverin joka ei heti selkäs takana vikittele sun entistä. Ja toho oksentamiseen nii pyydän, älä tee sitä. Se vaa pilaa sun kurkun ja hampaat ja kehos kärsii.

  Tsemppiä sulle :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Olen itse vasta aloittanut blogin pidon ja kysyisin sulta seuraavaa, että miten saa oikein laitettua tuon mikä sulla on, että missä on pituus ja painolukemia? Pitääkö sitä varten olla joku gadget ja jos, niin mikä niistä?

  Mutta voimia sulle tosi paljon! Äläkä pieni käytä alkoholia ahdistukseen, vaikken oo itsekään mikään mestari sen suhteen neuvomahan. Alko vaan lisää tuskaa, turvottaa ja tulee entistä paskempi fiilis.
  Ja oksentamisen seuraukset tiedät varmasti itsekin. Ei pelkästään ne esteettiset puolet, vaan se ihan oikeasti pilaa varsinkin hampaat - ikuisiksi ajoiksi.

  Koeta jaksaa. Joku päivä sä heräät paremmalla mielellä, vaikka se nyt varmasti tuntuu kaikkea muuta kuin todennäköiseltä.
  Voimia!

  ~bells

  VastaaPoista