keskiviikko 19. tammikuuta 2011

!!


Nyt on taas pari päivää kulunut viime postauksesta, mun oli pakko saada aikaa vaan itselleni. Ajatella asioita, yrittä unohtaa vaan kaikki paska. Ei onnistu, oon onnellinen vaan laihana. Mun poikaystävä jäi kiinni pettämisestä, en riitä sille. Olenko liian lihava? Kyllä! Sanotaan nyt vaikka Mikko, sanoo että olen juuri sopiva ja puhuu kaikkea, mutta teot ovat aivan eritasolla.. No mutta jos jotain hyvää tästä sopasta pitää etsiä, niin aamupaino oli 48.9 kg, 49 alitettu pitkästä aikaa!

Kerron tässä nyt muutamat päivät samalla kertaa:
La syömisten osalta aivan vituiks, en edes kehtaa kertoa, kalorit n. 1500 hyi mikä sika!! (suurin osa kaloreista tuli alkoholista)
No mutta sunnuntai olikin jo parempi, pelkkää vettä ja tupakkaa, en pistäny mitään kiinteää kurkustani alas eli NOLLA KALORIA <3
Maanantai meni iltaan asti hyvin, kunnes tuli repsahdus suklaata ja jäätelöä n. 700 kaloria.
Eilinen samaa rataa, aamulla palasuklaata, lähden asemalle eksyn kauppaan, ostan pätkiksen.. Mielessä pyörii ajatus kuinka se kaikki paska kerääntyy muhun, ei haittaa juoksen asemalle. Mua oksettaa, oksettaa, en pysty olla oksentamatta, onneks juna tulee en oksenna. Kerrankin pidän karkit sisällä, en pilaa enään hampaitani.

Illalla vatsa huutaa ruokaa, en anna vaan lähden treeneihin, ensin portaisiin juoksemaan, sitten lihaksia, lisää lihaksia ja taas juoksemaan, pian huomaankin että kolme tuntia on jo mennyt, siirryn pukkariin näen itseni peilistä, tekee mieli itkeä kun takana on monia kauunita ja laihoja tyttöjä, mutta siinä peilin edessä on joku jättiläinen ketä kaikki katsovat paheksuen, läski, lihava, oksettava.. Äiti odottaa mua pihalla treenien jälkeen, mennään samaa matkaa kotiin ja se alkaa tuputtamaan mulle ruokaa, mun on pakko syödä, vihaan itteäni. SIKA ! Mun piti olla laiha ja kaunis kesällä, ei mikään tuhatkilonen norsu.

5 kommenttia:

 1. Oon just alkanut lukea sun blogia ja tää vaikuttaa mielenkiintoselta..:)

  Tosi surullista,että sun poikaystävä oli pettänyt sua.. Mutta oot aika laiha,jos painat 49kg enkä usko,että se ois sua sun painon takia pettänyt.Tai mistä noista tietää,mutta mun mielestä olet jo todella laiha ja teet sen takia paljon,sekä urheilessa ja ruuan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)) Onneks hän sentään tajus ite myöntää enkä kuullut mitään muuta kautta.. Mutta tuntuu vaan silti niin kamalalta. Monet käsittää laihan erilailla, monet ketä on mua paljon painavampia on laihoja, mutta itseni nään aina vaan kamalan possuna kun katon peiliin ja joka puolelta saisi lähteä vielä ja paljon.. Tekee ana kepposiaan, häiriintynyt mieli, mutta mä en tätä tietä ole valinnut vaan mut valittiin :(

  VastaaPoista
 3. Hyvä,että ite päätti myöntää.Miten ajattelit tästä jatkaa? Tottakai pettäminen tuntuu kauheelta ja vielä se,että ku on muutenki vaikeaa..Tollanen vaa lisää kaikkea.

  Ymmärrän kyllä. Paino ei nykyään määrittele mitään,koska monet todella laihat voi painaa ihan ns. normaalin verran ja sitten tosi vähän painavat voi olla vähä lihavemman näkösiä,mitä paino antaa ymmärtää. Kaikilla on ihan erilaiset ruumiinrakenteet kuitenkin.

  Ei kaikki sh:ta sairastavat valitse sitä. Jotkut tietenkin,mutta monet ei.. Voimia kuitenkin sulle ja toivottavasti joskus parannut ja löydät sen sopivan painon sulle sekä voit tuntea ittes hoikaks!:)

  VastaaPoista
 4. oon just löytäny blogis oot aikalailla samaa kokoo ku mä. Mulla kävi yhes vaihees täs paino tuol 48 puolella mut mut... repsahdin ja pari päivää mättäny nii en ees uskalla mennä vaa`alle :(

  VastaaPoista
 5. Pyh :) Melkeen saman pitunen oot mun kanssa, tuskin sua sen takia petti et olisit liian läski. :]
  Alotin just lukemaan sun blogia, nice work. :)

  VastaaPoista